دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در مراسم اختتامیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که امسال به صورت مجازی برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از برنامه های برگزار شده در این کنفرانس، تأکید کرد: دشمنان با ارائه اسلام آمریکایی سعی دارند چهره اسلام راستین را مخدوش سازند.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان نمونه هایی از نبرد حق و باطل در طول تاریخ تأکید کرد که در تمامی جبهه های نبرد حق و باطل پیروزی با جبهه حق بوده است.
اهمیت آموزه های دین اسلام و دعوت به امیدواربودن به نجات خداوند و ایمان قوی به کمک او در این شرایط که اپیدمی کرونا جان همه انسانها را در معرض تهدید قرار داده است، به وضوح نمایان می شود؛ زیرا ناامیدی اتفاقی است که در مورد بسیاری از بیماریهای شدید اتفاق میافتد.
امام جمعه اهل سنت سقز اظهار داشت: عموم بلایا و مصائب از سوی خداوند همراه با مهربانی بر امت ها می باشد که باید با صبر و شکیبایی و توکل بر خداوند متعال از آن عبور کرد.
در پنجمین روز برگزاری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی با موضوع «همکاریهای اسلامی در مواجهه با مصائب و بلایا» کنفرانس منطقه ای شمال آفریقا (الجزایر و تونس) برگزار شد.
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد:رسول اکرم(ص) جلوه همه ارزشهای انسانی است و دینی که او برای بشریت آورده است می تواند تمام شؤون زندگی انسان معاصر را اداره کند.
خلیل حمدان نماینده جنبش امل که در مراسم اختتامیه سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی به نیابت از نبیه بری رئیس پارلمان لبنان سخنرانی کرد، اظهار داشت: بی شک اصرار بر برگزاری کنفرانس وحدت در فضای مجازی با حضور گسترده دانشمندان برجسته از نقاط مختلف جهان، دلالت روشنی بر تأکید مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای محقق ساختن وحدت دارد.
در پنجمین روز برگزاری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، وبینار منطقه ای غرب آسیا با حضور اندیشمندانی از کشورهای عراق، یمن، اردن و سوریه برگزار شد.
رئیس شورای اخوت اسلامی افغانستان تاکید کرد: دین اسلام امروز از درون با فتنه ها ، نفاق و کش مکش های مختلف دشمنان مواجه است و دلایل بنیادی و اساسی این تفرقه ها ، فتنه هایی است که دشمنان اسلام از طریق نفاق دنبال می کنند.
رئیس جماعت علمای عراق گفت: از مهمترین دروسی که باید به آن توجه کنیم، همکاری است. همکاری بخصوص در جوامع اسلامی از ضروریات زندگیای است که نمیتوان از آن بینیاز بود.
در وبینار «بانوان تقریبی کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی» که با حضور بانوان عرصه تقریبی برگزار شد موضوعاتی در خصوص دیدگاه دین نسبت به بلایا و مصائب، دلایل به وجود آمدن آن و چگونگی برخورد انسانها در این شرایط با این اتفاقات را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در این فضا نقش رهبران دینی و علمای اسلامی بیشتر از همیشه اهمیت پیدا می کند. آنها باید در پرهیز دادن مردم از حضور در مراسم های جمعی مذهبی که می تواند به افزایش بیشتر این بیماری منجر شود، نقش داشته باشند و در حالی که خودشان پیشروی کمک و تعاون برای دستگیری از اقشار ضعیف تر باشند.
ما شاهد اجرای برنامه ها، کنفرانس ها و حتی آیین های سوگواری در فضای مجازی هستیم و این اقدام تا سطح زیادی می تواند تبعات حضور فیزیکی ورفت و آمدهای کنترل نشده را بکاهد.